Over ons

In 2003 is Roger ter Hark met TINC Computers Heerlen aan de slag gegaan als eenmanszaak. Thuis is de basis van TINC gelegd en na ruim een jaar is TINC Computers verhuisd naar Heksenberg in Heerlen, waar de computerwinkel tot op de dag van vandaag nog steeds te vinden is.

Van begin tot het eind

We mogen met trots zeggen dat Roger het spreekwoord “Een goed begin heeft een goed behagen, maar het eindje zal de last dragen” heeft behaald. Samen met de administratieve steun van zijn echtgenote Erika, is TINC al een heel eind gekomen. Maar een einde is, gelukkig, nog lang niet in zicht en blijft TINC Computers groeien. Begonnen in het begin van de crisistijd en uitgegroeid tot een goed lopende computerwinkel, die inmiddels al ruim 13 jaar bestaat. TINC Computers heeft daarnaast al verschillende nominaties gewonnen in de afgelopen jaren.

begin_eind

Service van TINC Computers Heerlen

Voor TINC Computers Heerlen is niets teveel. We gaan altijd opzoek naar de juiste oplossing voor de klant. TINC Computers Heerlen heeft momenteel ~15000 geregistreerde producten en nóg meer ter beschikking! Als we iets niet op voorraad hebben, is dit (meestal) de volgende dag direct leverbaar.

Door onze jaren lange ervaring zijn wij op de hoogte van alle plus & minpunten van merken, waardoor wij een geschikt advies kunnen geven dat aansluit op uw wensen. Met de kennis van de kwaliteit, prijs en garantieafhandeling etc. adviseren wij u wat het meest geschikt is voor uw doeleinde.

Naast ons eerlijk advies, geven wij ook een top-service die vele mogelijkheden biedt. Zo hebben wij ook een thuisservice, met onze thuisservice komen wij bij u langs voor installatie of problemen te verhelpen. Denk hierbij aan het instellen van beveiligingscamera’s, NAS of routers instellen of een netwerkprobleem verhelpen. Zo zijn er nog tal mogelijkheden dat onze klanttevredenheid een niveau omhoog tilt.

service

Klanttevredenheid

In de voorbijgaande jaren hebben wij een aantal awards gewonnen, echter ligt ons belang niet bij het winnen van nominaties, maar bij de tevredenheid van de klant. Vandaar dat wij onszelf ook hebben teruggetrokken voor het winnen van nieuwe awards.

Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één. Dit koesteren wij natuurlijk en daarom zullen wij altijd naar nieuwe mogelijkheden zoeken om de klanttevredenheid te vergroten. Een dankbare klant, telt vele malen zwaarder dan het winnen van een award.

  • 2011 ICT Waarborg Award – 1ste plaats – Computerwinkel van Limburg
  • 2012 ICT Waarborg Award – 3e plaats – ICT Bedrijf (van 5000 bedrijven)
  • 2013 ICT Waarborg Award – 3e plaats – ICT Bedrijf (van 5000 bedrijven)
  • 2014 ICT Waarborg Award – 1ste plaats – Computerwinkel van Limburg
  • 2015 ICT Waarborg Award – 1ste plaats – Computerwinkel van Limburg
klanttevredenheid